Bliv Samarbejdspartner

Se her, hvordan I hurtigt og nemt bliver en del af Åben Skole.

Foto: I 2018 var der speeddating på Ballerup Rådhus, hvor skolerne kunne få en smagsprøve på de mange tilbud under Åben Skole.

Vi søger løbende samarbejdspartere, der kan se sig selv, sit arbejdsområde, sin virksomhed eller forening som et interessant, relevant tilbud for Ballerups skoleelever.

Hvis din virksomhed, forening eller organisation også gerne vil være med, så se her hvordan I kommer i gang.

Portalen Skolen i Virkeligheden
For at synliggøre de mange forskelligeartet tilbud og skabe et bindeled mellem skolerne og potentielle samarbejdspartnere, har Ballerup Kommune investeret i portalen Skolen i virkeligheden.

Her kan interessede aktører nemt og enkelt oprette deres tilbud.

Portalen er et digitalt katalog, hvor skolerne kan se en oversigt over samarbejdspartnere, læse en præsentation af de aktuelle tilbud og booke dem.

På portalen skal alle samarbejdspartnere beskrive deres tilbud.

Tilbudet skal indeholde en beskrivelse af:

• aktivitetens indhold og mål
  • rollefordeling
  • målgruppe
  • fag
  • mulige perioder
  • økonomi
  • kontaktoplysninger

Samarbejdspartnere kan få vejledning og hjælp fra projektgruppen til udarbejdelsen af tilbuddet, som danner grundlag for hele beskrivelsen.

De aktuelle tilbud lægges på portalen ”Skolen i virkeligheden” af samarbejdsparterne selv og godkendes af projektleder Christina Harting inden udgivelse.

Samarbejdsaftaler
Hvert forløb skal have en samarbejdsaftale, som udfyldes af de samarbejdende parter (skole og samarbejdspart). Skabelonen til aftalen findes på portalen.

Samarbejdsaftalen skal indeholde følgende:

• mål for børnenes læring i samarbejdet
  • en ansvarsfordeling
  • klare dato- og tidsaftaler
  • en økonomisk aftale. Bemærk, at skolerne selv afholder evt. udgifter til transport.

Læs meget mere om, hvordan I bliver en del af Åben Skole på Skolen i Virkeligheden